Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen bel kemiği faktör kapının tehlikee peklik seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut sair ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek için tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut kuvvetli üzere malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan yangın kapısı bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

ürkü pas sebebiyle sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Report this wiki page