Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın ve ivedili tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu cenah bazı modellerde olağan kapı koluna analog. 

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bina kucaklerinde sırça veya mühür sandık olan elan kolay ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından yarar edinmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 eş kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına bandajlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en hayır hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz bütün yönetmeliğe yaraşır üretim yapmaktayız. Kontra halde yaptığımız fiilin demeı kalmayacak ve insanoğlu beis göreceklerdir.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kanatlar ortamında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin katı aralık, yangın kapısı yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page